Link CC controller

Info@multizone.be

Link CC

De Link CC NSU controller is het hart van de installatie, van hieruit vertrekken alle draadloze radiosignalen naar de verschillende componenten.

Link CC

De Link™ CC is het centrale punt van alle draadloze communicatie. Voor het Link™ systeem heeft Danfoss gekozen voor de zekerheid van een bi-directioneel (2-weg) draadloos netwerk. In tegenstelling tot veel andere (goedkopere) draadloze systemen, biedt het 2-weg besturingsprotocol inzicht voor installateur en eindgebruiker. Iedere component in het systeem doet een terugmelding aan de Link™ CC om te laten weten of opdrachten vanuit de regeling of de eindgebruiker al dan niet correct zijn uitgevoerd. Deze zorgt ervoor dat zowel de installateur als de eindgebruiker een duidelijk overzicht heeft van alle systeemcomponenten en ruimtes.

 

Wanneer er een storing optreedt als gevolg van bijvoorbeeld lege batterijen, wordt op de Link™ CC duidelijk aangegeven welke component het betreft en waar deze zich precies bevindt. Snel even een tijdprogramma of een temperatuur aanpassen, kan direct via de Link™ CC of de hieraan gekoppelde smartphone met de Danfoss Link™ App.

 

Link™ is ook ontwikkeld met het oog op probleemloze uitbreiding in de toekomst. Dit is ideaal als er extra componenten in het systeem moeten worden geïntegreerd. Denk hierbij aan thermostaten in andere ruimten of extra toepassingen zoals de regeling van buitenverlichting. De software van de Link™ CC kan gratis automatisch of handmatig worden geüpgraded.

- Bi-directionele draadloze techniek

- 868,42 MHz

- Automatische software upgrade

- Regelen vanuit één centraal punt

- Eenvoudig menu

- Full colour touch screen

- Gratis LinkTM App

- Alle gebruikersfuncties overal beschikbaar

 

Om perfect aan te sluiten bij de trend waarbij consumenten steeds vaker kiezen voor bedieningsgemak en meer comfort, is Link™ vanaf elke locatie te regelen met de Link™ App. Toegang tot het WiFi-netwerk van de bewoner is hiervoor vereist.

Het systeem kan door maximaal 20 verschillende smartphones bediend worden.

Wat kun je ermee

CV ketel

Radiatoren

Hydraulische vloerverwarming en -koeling

Elektrische vloerverwarming

Contactgegevens

Admiraal Ronarchstraat 7

8600 Diksmuide

0032 494 45 88 80

Volg ons

MultiZone

Waar

Wij plaatsen zoneregelingen over gans Vlaanderen, voor een vrijblijvende offerte kunt u ons via email of telefoon bereiken.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.