Link connect def

Info@multizone.be

Link Connect

Met de Link Connect kun je geruisloos radiatoren regelen, via adapters kan dit op elk type radiatoren.

Stappenmotor

Adapters

Link Connect

- Draadloze radiatorthermostaat

- 2-weg communicatie

- 2 AA alkaline batterijen

- Adapters Danfoss en M30 altijd meegeleverd

 

Wanneer de plaats van de Link™ Connect Radiatorthermostaat een slechte referentie is voor de meting van de ruimtetemperatuur, adviseren wij u de Link™ RS toe te passen. Bij toepassing van twee of meer Link™ Connect Radiatorthermostaten in één vertrek, wordt de Link™ RS zelfs gezien als een noodzakelijke toevoeging voor een optimale opwarming van het vertrek. Een belangrijke reden hiervoor is de verwachting van de eindgebruiker dat beide radiatoren in een vertrek warm of koude zijn, bovendien draagt het bij aan een snellere opwarming van het vertrek en dus een kortere brandtijd van de ketel.

De Link™ Connect elektronische radiatorthermostaat is voorzien van een vooruitstrevende digitale stappenmotor. Een stappenmotor is een borstelloze motor waardoor deze geruisloos en gedurende een zeer lange periode storingsvrij zijn werk kan doen. U ervaart hierdoor geen storende geluiden bij het openen en sluiten van de radiatorafsluiter. Bovendien zorgt de nauwkeurige aansturing van de Link™ Connect voor een uiterst stabiele ruimtetemperatuur.

 

- Geruisloos

 

- Lange levensduur

 

- 1000 stappen per 3mm

Prognose regeling

Adapters oude Danfoss RAV en RAV/L

 

Adapers M28 (Herz, COMAP)

 

Adapters Giacomini

 

Adapter M30 (Heimeier, Begetube, Honeywell)

Voor de prognoseregeling geldt dat het systeem automatisch berekent hoe laat de ruimte moet starten met opwarmen. In de praktijk geldt dat de eindgebruikers niet altijd goed begrijpen waarom de cv-installatie zo vroeg opstart. Bij radiatoren verwarmen is een prognose regeling niet noodzakelijk omdat ook tijdens de opwarming van de radiatoren een comfortabele stralingswarmte wordt ervaren.

Wat kun je ermee

CV ketel

Radiatoren

Hydraulische vloerverwarming en -koeling

Elektrische vloerverwarming

Contactgegevens

Admiraal Ronarchstraat 7

8600 Diksmuide

0032 494 45 88 80

Volg ons

MultiZone

Waar

Wij plaatsen zoneregelingen over gans Vlaanderen, voor een vrijblijvende offerte kunt u ons via email of telefoon bereiken.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.