Projects

Info@multizone.be

PROJECTS

Régus Kortrijk

 

Een mooi nieuwbouwproject te Kortrijk, waar een multifunctioneel kantoorgebouw werd opgeleverd. Het gebouw is zeer flexibel wat het mogelijk maakt om verschillende ruimtes aan verschillende bedrijven te verhuren, dit alles met kwalitatief hoogstaande materialen. Zo is onder andere de verwarmingsinstallatie uitgerust met een draadloze Link zoneregeling..

Het Link systeem stelt de bouwheer in staat om, via een app of een centrale regelaar, elke zone, 27 kantoorruimtes en de receptie, een aparte temperatuur te laten instellen, dit alles verwarmd met ventiloconvectoren van Jaga. Het gebruiksgemak van dit Link systeem en vooral het besparen van energie die met deze toepassing gepaard gaan maken het voor de bouwheer zeer interessant om dit gebouw zeer flexibel te gaan gebruiken. Elke kantoorruimte heeft daarenboven zijn eigen draadloze thermostaat waardoor de gebruiker de temperatuur in zijn eigen kantoorruimte op zijn eigen maat kan regelen.

Renovatie van bestaande woning

 

Deze installatie bestaat uit een verwarmingsketel op aardgas met 8 radiatoren. Deze opstelling is één van de meest voorkomende opstellingen wat de installatie en opstart uiterst snel en efficiënt maakt.

 

De klant wou een regeling waarbij hij de temperatuur van zijn badkamer apart kon sturen tov andere ruimtes. Met het Link systeem is dit zeer makkelijk te regelen, alle componenten zijn draadloos aangesloten, zeer handig omdat er geen bedrading geplaatst moet worden.

Nieuwbouw woning met vloerverwarming

 

Deze woning heeft op het gelijkvloers en in de badkamer op de verdieping vloerverwarming, de slaapkamers worden verwarmd met radiatoren. 

 

De combinatie van vloerverwarming met radiatoren komt in de nieuwbouwmarkt steeds vaker voor omdat dit interessant is voor het E-Peil. Ook deze combinatie kan het Link systeem moeiteloos aan, in de ruimtes waar er vloerverwarming ligt plaatsen we een full Led draadloze thermostaat zodat het systeem de verschillende temperaturen kan uitlezen in de verschillende ruimtes. Een handige optie is trouwens om naar de toekomst toe te gaan koelen met het vloerverwarmingssysteem, ons Link systeem is hiervoor al uitgerust en kan nadien nog aangepast worden. Klaar voor de toekomst dus!

Contactgegevens

Admiraal Ronarchstraat 7

8600 Diksmuide

0032 494 45 88 80

Volg ons

MultiZone

Waar

Wij plaatsen zoneregelingen over gans Vlaanderen, voor een vrijblijvende offerte kunt u ons via email of telefoon bereiken.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.