Uitleg

Info@multizone.be

Hoe werkt het Link systeem?

Een standaard verwarmingsinstallatie wordt aangestuurd via een klassieke kamerthermostaat of een weersafhankelijke regeling die in de woonkamer geplaatst wordt, de woning en zones worden dan verwarmd op aansturing van deze ene thermostaat waardoor er bepaalde ruimtes, zoals bvb de badkamer, tijdens de dag verwarmd worden wanneer dit niet nodig is en er dus jaarlijks een pak energie verloren gaat.

 

De oplossing hiervoor is een automatische zoneregeling waarbij je elke ruimte op een apart programma kunt laten aansturen en dus onnodig energieverlies kan beperken..

 

Hoe werkt het? Op elke radiator wordt een servomotor geplaatst die ingewerkt is in een standaard thermostaatkop (Link Connect) en die via verschillende adapters op elk type radiator kan geplaatst worden. Via een full color touch screen (Link CC) worden centraal in de woning alle componenten draadloos aangestuurd. De Link heeft een signaalversterker (Link RU) in het gamma wat de connectiviteit van het systeem garandeert. Een ketelrelais (Link DBR) wordt bij de verwarmingsketel geplaatst en schakelt de ketel in of uit op basis van een berekende optimale retourtemperatuur. Bij een installatie met vloerverwarming wordt een extra regelaar (Link HC) bij de collector geplaatst die de verschillende thermische motoren op de collectoren aanstuurt per kring, in de ruimtes waar er vloerverwarming ligt plaatst men dan een draadloze thermostaat (Link RS) zodat het systeem de temperatuur kan inlezen in deze ruimtes.

 

Alle componenten zijn draadloos met elkaar verbonden wat het uitermate geschikt maakt op de renovatiemarkt, nl geen onnodige bedradingen inwerken.

 

Het Link systeem is zeer gebruiksvriendelijk te installeren en gemakkelijk te bedienen door de eindklant, de Link zorgt voor meer comfort en controle op uw verwarmingsinstallatie! Via een gratis app kan de klant vanop afstand zijn volledige installatie bedienen en elke ruimte los van elkaar sturen en dit op een zeer eenvoudige manier.

 

Wenst u meer informatie over het Link systeem kunt u ons contacteren via email: info@multizone.be of het contactformulier.

Contactgegevens

Admiraal Ronarchstraat 7

8600 Diksmuide

0032 494 45 88 80

Volg ons

MultiZone

Waar

Wij plaatsen zoneregelingen over gans Vlaanderen, voor een vrijblijvende offerte kunt u ons via email of telefoon bereiken.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.